Vacancy Allround Analist – Zaandam


Organization

Voor een internationale en snelgroeiende organisatie in de levensmiddelenbranche, die hartige smaakstoffen produceert voor toepassing in levensmiddelen zoals snacks, vlees, soepen en sauzen, zijn wij op zoek naar een Allround Analist. De kracht van de organisatie is om klant specifieke wensen te vervullen, waarbij flexibiliteit, snelheid in ontwikkeling en levering voorop staan. De producten worden geproduceerd onder ISO en FSSC22000 certificatie en kunnen waar gewenst onder een koosjer- en/of halal verklaring geleverd worden.

Function

Als Allround Analist ben jij samen met een team van drie collega’s verantwoordelijk voor alle analyses in het laboratorium rondom de geproduceerde voedingsproducten. Het laboratorium is echt het expertisecentrum en speelt een belangrijke rol in de kwaliteitsbewaking in/van alle productieprocessen. Er worden zowel analytische (nat-chemische en instrumentele analyses) als microbiologische en sensorische analyses uitgevoerd, met als doel; het kwalitatief voorbereiden en begeleiden van het productieproces. Het leuke van deze positie als Allround Analist is dat jij naast de bovengenoemde werkzaamheden, ook 20% ruimte krijgt om mee te werken aan projecten rondom bijvoorbeeld smaakpanelen en/of ontwikkeling van nieuwe producten. Ben jij die Allround Analist die het leuk vindt om naast de dagdagelijkse taken, zich door deelname aan projecten actief kan inzetten voor het drijven van innovatie binnen de organisatie? Lees dan verder!

Requirements

De ideale kandidaat ziet er als volgt uit:

  • Jij bent in het bezit van minimaal een MBO (niveau 4) diploma in de richting van microbiologische chemie óf een andere gelijkwaardige studie met een link naar de food industrie
  • Jij gaat pragmatisch te werk
  • Jij beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en een flexibele werkhouding
  • Dit hangt samen met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een drive voor het verbeteren van procedures, processen en nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied

  Offer

  Is jouw interesse gewekt en wil jij werken voor een organisatie met:

  • Een focus op innovatie, nieuwe ontwikkelingen en technieken
  • Een relatief klein en hecht team, gewoon in dagdienst!
  • 80% QC taken, 20% ruimte voor diverse projecten
  • Salaris afhankelijk van aantal jaren(relevante)ervaring tussen de €2.000 – €3.000 bruto per maand

  Application

  Meer weten over deze functie? Neem dan contact met mij op zodat wij een telefonische kennismaking kunnen inplannen om dit verder te bespreken! Ook zou ik ter voorbereiding op ons gesprek, graag jouw cv alvast ontvangen. Deze kun jij mailen naar:

  Marcel Thor
  Senior Associate | Food (Sciences)

  +31(0)6-36 224 353
  +31(0)23-75 486 60
  m.thor@qtcrecruitment.com