Vacancy Maintenance Engineer – Mijdrecht


Organization

Voor een toonaangevende fabrikant van huishoudelijke reinigings- en vershoudproducten, producten voor luchtverfrissing, ongediertebestrijding en schoenverzorging evenals industriële producten, ben ik opzoek naar een Maintenance Engineer. Dit familiebedrijf opererend over de hele wereld verkoopt hun producten in praktisch elk land. Het bedrijf gelooft er heilig in dat wat zij doen het juiste is voor mensen en de planeet, omdat zij een groter doel hebben. Ze willen het leven schoner, gezonder en beter maken. Daarom zijn zij al meer dan 100 jaar bezig met het maken van innovatieve en kwalitatieve producten, die daaraan bijdragen.

Function

Als Maintenance Engineer heb jij een leidende rol in het aansturen en het leiden van het PDCA-verbeteringsproces van planned maintenance. Daarnaast is het belangrijk dat jij het materiaalgedrag gaat analyseren, net als de technische evaluaties van uitgevoerd onderhoud. Ook zul jij de materiaalstoringen gaan rangschikken. Jij gaat nauw samenwerken met de Maintenance Planner, om onderhoudsplannen aan te passen in het geplande onderhoudssysteem. Daarnaast maak je analyses van de processen en ga je aan de hand daarvan verbetervoorstellen doen, om die vervolgens ook uit te voeren. Wat ook erg belangrijk is in deze functie is het stukje trouble shooting toepassen bij complexe technische problemen, zodat je de oorzaak achterhaalt en ervoor kan zorgen dat deze problemen zich niet nogmaals voor zullen doen in de toekomst.

Requirements

De ideale kandidaat heeft:

  • Een afgeronde HBO Bachelor Techniek, WTB, Elektrotechniek of AOT
  • 3 – 7 jaar ervaring met engineering en project management, bij voorkeur binnen FMCG Manufacturing
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis en kunde met SAP Plant Maintenance

Offer

Wat de organisatie jou kan bieden is:

  • Een salaris van tussen de €55,000 en €62,000 afhankelijk van je werk ervaring
  • 8% vakantiegeld
  • Een sociale, innovatieve en interessante werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en groei

Application

Als je geïnteresseerd bent in deze baan, of in vergelijkbare banen, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op.

Kevin Prins
Consultant | Food, Feed & Plant (Sciences)

+31(0)6-12 55 83 82
+31(0)23-7548660
k.prins@qtcrecruitment.com