Vacancy Procestechnoloog – Nunspeet


Organization

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en is op zoek naar een Procestechnoloog. De organisatie is bekend door merken als Maggi, Nescafé, Kitkat en Nesquik. Bij Nestlé wordt er constant gestreefd naar de beste kwaliteit en de beste service. Nestlé draagt op een nuchtere manier zorg voor goede en gezonde voeding, waarbij je “goed voelen” centraal staat, ofwel; Nestlé Good Food, Good Life. Uiteraard is de inzet van de ambitieuze en positief ingestelde mensen onmisbaar.

Nestlé werkt in Nunspeet met een team van ruim 300 mensen aan het produceren van melkpoeder voor gezonde baby’s van nul tot zes maanden, of voor specialistische zuigelingenvoeding voor baby’s met spijsverteringsproblemen of allergieën.

Function

Als Procestechnoloog werk je binnen één van de productieafdelingen. In deze functie maak je voorstellen voor de verbetering van het productieproces. Hiervoor verricht je onderzoeken bij de productielijnen en je werkt nauw samen met de procesoperators en andere specialisten. Ook werk je samen met de internationale ontwikkelingsafdeling binnen Nestlé om nieuwe recepturen op de productielijnen te introduceren.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van proeven op productieschaal. Je bent nauw betrokken bij de dagelijkse operatie en ondersteunt deze in een cross-functioneel team. Ook neem je actief deel aan de investeringsprojecten in nieuwe productie- en procesmiddelen.

De fabriek in Nunspeet is uitgekozen om als referentiefabriek TPM (Total Performance Management) in te voeren. Dit houdt in dat er structureel wordt geïnvesteerd in het realiseren van verbeteringen door de betrokkenheid van alle medewerkers te vergroten.

Requirements

Het profiel waar Nestlé naar opzoek is:

 • Minimaal een bachelors degree richting Food Technology, Chemical Technology, Process Technology of een direct vergelijkbare specialisatie;
 • Ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie, de farmacie en/of de zuivelindustrie;
 • Beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal;
 • Jij bent een vakspecialist, werkt graag binnen de productie, bent resultaatgericht, innovatief en je zoekt graag de samenwerking op

Offer

Wat kan Nestlé aanbieden?

 • Een salaris van €50,000,- of meer, afhankelijk van je ervaringen
 • Jij wordt een van de specialisten op het gebied van procestechnologie binnen de productie;
 • Jij ontwikkelt en past continu verbeteringen toe binnen jouw afdeling application & technologie en productie;
 • Jij krijgt interne (en mogelijk ook externe) opleidingen;
 • Jij werkt aan een product met heel veel betekenis voor een hele kwetsbare doelgroep;
 • Prettige werkomgeving, teamgeest, bedrijfstrots en gedreven collega’s;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, te vinden in onze CAO

Application

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, of een vergelijkbare, neem dan direct contact met mij op.

Kevin Prins
Associate | Food (Science)

+31(0)6-12558382
+31(0)23-7548660
k.prins@qtcrecruitment.com